Help

Op deze website vindt u informatie over de aanpak van agressie en geweld op de werkvloer. U leest hier onder andere hoe u agressie kunt voorkomen en wat u kunt doen als er toch een incident plaats vindt.

Hoe werkt de website?

De informatie op deze website is ingedeeld in onderwerpen.

Onder 'Actueel' vindt u nieuwsberichten rondom agressievrij werk.

Onder ‘Voorbereiden’ vindt u informatie en voorbeelden over het voorbereidende werk voor een aanpak agressie. Daarnaast vindt u hier informatie over wat u kunt doen om agressie op het werk te voorkomen.

Onder ‘Uitvoeren’ vindt u tips over het uitvoeren van het agressiebeleid via protocollen en tijdens het reguliere dienstverleningsproces. Ook vindt u informatie over keten- en regionale samenwerking.

Onder ‘Bij een incident’ vindt u informatie en hulpmiddelen over wat u kunt doen wanneer een agressie- of geweldsincident zich op het werk voordoet. U vindt zowel informatie voor slachtoffers als voor stafmedewerkers, leidinggevenden, collega’s en familieleden.

Onder ‘Thema’s’ vindt u specifieke informatie en tips over een thema dat met agressievrij werk te maken heeft, bijvoorbeeld voor sectoren.

Onder ‘Documenten’ kunt u alle downloadbare documenten terugvinden. U kunt hierbinnen zoeken op trefwoord, datum publicatie, thema of type document.

Zoeken binnen de website

Rechtsboven kunt u in het zoekveld een willekeurige zoekterm invullen. Door op de zoekknop te klikken of op "enter", verschijnt een overzicht van pagina's die het woord of woorden bevat van uw zoekopdracht.

Vragen en opmerkingen over de website

Hebt u vragen, opmerkingen of suggesties? Neem dan contact op met agressievrijwerk.nl