Contact

Deze website wordt beheerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

U kunt uw vragen, opmerkingen of suggesties over agressievrij werk doorgeven via de postbus: postbus.veiligepubliekedienstverlening@minbzk.nl. We reageren zo spoedig mogelijk op uw bericht.

Heeft u vragen over toegankelijkheid?

Ook als u tegen een toegankelijkheidsprobleem aanloopt of een opmerking over toegankelijkheid heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 5 dagen krijgt u een ontvangstbevestiging
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld

Handhavingsprocedures

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd? Dan kunt u contact opnemen met de Nationale Ombudsman.

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

De door u verstrekte persoonsgegevens worden alleen gebruikt om uw bericht te beantwoorden en worden niet langer bewaard dan nodig is voor het reageren op uw bericht. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld. Meer informatie hierover vindt u op onze privacypagina.

Op welke manier worden uw gegevens verwerkt?

Uw vraag, opmerking of suggestie wordt door medewerkers van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties beantwoord. Uw gegevens kunnen, binnen de Rijksoverheid, gebruikt worden om misbruik van rechten op te sporen en voorkomen.

Hoelang bewaren wij uw gegevens?

Na beantwoording van uw e-mail, worden uw persoonsgegevens doorgaans vernietigd. De Rijksoverheid kan gegevens wel langer bewaren en gebruiken voor opsporing bijvoorbeeld als iemand via de site strafbare feiten pleegt.

Wat zijn uw rechten?

Meer informatie over uw rechten vindt u op de pagina Privacy.